Sam przepis jest łatwy wystarczy kupić Pomysł na rybę w sosie śmietanowo koperkowym Winiary. Ciekawsza jest rybka i jej kolor :) Dzisiaj pomysł na Łupacza czyli angielskiego Haddock fish :) Czyli żółtą rybkę :P
Składniki:
Rybę rozmrażamy, dzielimy na mniejsze kawalki i odstawiamy. Przygotowujemy sos według przepisu, w tym czasie gotujemy makaron. Do naczynia żaroodpornego wsypujemy makaron, na wierzch układamy filet Łupacza i wszystko polewamy sosem, oraz posypujemy startym żółtym serem. Zakrywamy naczynie i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na 30 - 35 minut. Podajemy na gorąco.
Smacznego!
Składniki:
- 1 kg filetów rybnych z Łupacza
- Pomysł Winiary na rybę w sosie smietanowo koperkowym
- makaron
- 20 dag żółtego sera
Rybę rozmrażamy, dzielimy na mniejsze kawalki i odstawiamy. Przygotowujemy sos według przepisu, w tym czasie gotujemy makaron. Do naczynia żaroodpornego wsypujemy makaron, na wierzch układamy filet Łupacza i wszystko polewamy sosem, oraz posypujemy startym żółtym serem. Zakrywamy naczynie i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na 30 - 35 minut. Podajemy na gorąco.
Smacznego!
0 komentarze:
Prześlij komentarz