Składniki:
Zagotować wodę, rzucić kostki rosołowe i warzywa oraz pokrojone pieczarki. Pogotować 15 minut, zmiksować blenderem. Całość pogotować 10 minut. Pokroić chleb na grzanki i piec w piekarniku w 220 stopniach 5 mnut z termoobiegiem i opiekaniem.
Podawać gorące z grzankami.
Zupę wymyśliła moja żona, jest bardzo pyszna.
Smacznego!
- opakowanie mrożonych warzyw (zielony groszek, marchewka, kalafior, fasolka szparagowa)
- 2 duże pieczarki
- 2 kostki rosołowe drobiowe
- pół kostki rosołowej grzybowej
- średni garnek wody
- 5 kromek chleba tostowego na grzanki
Zagotować wodę, rzucić kostki rosołowe i warzywa oraz pokrojone pieczarki. Pogotować 15 minut, zmiksować blenderem. Całość pogotować 10 minut. Pokroić chleb na grzanki i piec w piekarniku w 220 stopniach 5 mnut z termoobiegiem i opiekaniem.
Podawać gorące z grzankami.
Zupę wymyśliła moja żona, jest bardzo pyszna.
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz